Najnovšie recenzie zo sekcie Nohavice na motorku
- Super kvalita za super cenu. Maximálna spokojnosť.
Je to špičkovy výrobok.Som veľmi spokojný.
Viac chranicou
Kvalitné a za rozumnú cenu
- Kvalitný materiál, pekné, nápadité spracovanie (výšivka motorky na zadnom vrecku potešila).
- Okrem chráničov kolien sú súčasťou nohavíc aj bočné chrániče v oblasti panvy, čo zvyčajne nebýva samozrejmosťou.
- Trochu úzke v oblasti nôh. Veď ak má niekto pás cca 70, nemôže mať nohy ako pastelky . Navyše vsunuté chrániče tento priestor ešte zmenšujú. Menšou úpravou strihu by boli dokonalé.
- Nohavice su super. Skvele sadnu, vyberala som podla cisla jeansov, ktore bezne nosim. Su prijemne, strečove.. dobre sa nosia vyzeraju sexi
- Super do horúcich letných dní. Splnili očakávania.
Za tú cenu vymakané.
- Super
Velkost aj pre milovnikov pivka
Super kvalita, výborný strih. Rifle odporúčam.
Nohavice vyzerajú byť kvalitné, sú pomerne ťažké, ale je to pochopiteľné vzhľadom na použité materiály a chrániče.
Veľkosť 50 mi sadla celkom dobre (mam cca 177 cm, 72 kg, v páse okolo 85cm), trochu tesné pri rozkroku, ale je to v pohode. Kolenne chrániče by som rad mal ešte o 2-3cm nižšie, ale už to viac nejde. Nohavice sú trocha dlhšie, na koncoch ich bolo potrebné založiť.
Produkt ako taký však hodnotím pozitívne - materiál, umiestnenie chráničov, dizajn a môžem ho odporúčať.
- pekný strih aj farba, možnosť vkladať aj vyberať chrániče kolien
- Na to, že sú určené pre motorkárov/motorkárky by som uvítal vysoký pás. Nie som manekýn a nemám rád nohavice vzadu na pol žrde
- Lepšia pohyblivosť oproti koženým
Dobry material aj cena. Len veľké, ale vymena nie je problem.
- Výhodou je odnímateľná membrána,veľmi dobré
- dobrý vzhľad
- pevné
- neprefúknu, udržia nohy v teple
vsetko ok
Zobrazujem 121 - 140 zo 444 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...23 Ďalšie »