Najnovšie recenzie zo sekcie Nohavice na motorku
konečne super nohavice na motorku. majú všetko, čo majú mať, super sedia na postave, kvalitné spracovanie a konečne normálna podšívka aj zateplenie.
- Spracovanie
- Pohodlne
- Chranice na kolenach a bokoch
- Pohodlné
- Dobré spracovanie
- Nízka cena
- Nezodpovedá obrázku
Džínsy ktoré som dostal, nezodpovedajú fotografii. Nemajú vetracie zipsy na stehnách a farba je iná.
Štítok na džínsoch uvádza, že sa jedná o cappa racing mugello. To znamená, že na eshope je fotka úplne iných džínsov.
Našťastie, som s produktom spokojný, aj keď vyzerá inak ako na obrázku. Strih je dobrý a sú pohodlné, tak ich nebudem vracať.
- Veľkosť presne podľa doporučenia
Kvalita ,materiál, strih - maximálna spokojnosť. Jediný nedostatok je, že vyvýšená časť nad zadkom v stoji aj v sede dosť odstáva
- Kvalitné spracovanie
- Dizajn
- Už som ich vyskúšal a som veľmi spokojný
- Zatial super ,, dùfam poslùži aj v horùčavàch cez leto .
pohodlný a velmi vzdušný uvidime v letných mesiacoch
- Velkost mi presne sedela
Odporucam
- Kvalitné nohavice
Kvalitné spracovanie pohodlné nosenie
- Krásne a všetko sedelo aj rozmer.
Vyzerajú na kvalitný materiál dobre spracovanie veľká výhoda odoberania zateplenie vložky ochranné prvky na bokoch sú fajn a neodstávajú ako uši dobre riešenie ochrany veľmi som rad že máju zapínanie pása a nie háčik elegantný dizajn rozmer som trafil na prvý pokus niesu veľmi ťažké ako som mal možnosť vyskúšať iné .Odporúčam len treba pomerať správne podla tabuliek a z rozumom pridať ten nejaký cm v kritických miestach ak priberať sa darí.
- Kvalitne spracovanie.
- Chranice kolien padaju a tympado vadia pri chodzi.
- nohavice sedia perfektne
- vyzerajú super
- cena bola tiež OK
- možno dole sú trošíčku široké... Uvidíme, prípadne sa upravia
Nohavice sú pekné pevné, celokevlarové. Chrániče bokov aj kolien sú súčasťou nohavíc.
Kvalita výrobku
Zobrazujem 221 - 240 zo 444 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...23 Ďalšie »