Najnovšie recenzie zo sekcie Nohavice na motorku
Mne tie nohavice boli male,ale na priateľku boli ako uliaté . A kvalita za tú cenu je výborna
Nohavice su fakt super. Moja velkost sudi uplne super.Nohavice su velmi pohodlne a nepotrebujete ani opasok na stiahnutie pasu. Na pase su stahovaky ktorymi si doladite velnost. Pri sete ked kupujete aj bundu treba davat pozor. Velkost vobec nesedi ako nohavice a odporucam objednat isto o 2 velkosti vacsiu.Ja som objednal L ale musel som vymenit za XXL. Ta sedi dobre.
dobra kvalita
- Super cena
- Žiadne
- kvalitné rifle na moto za dobrú cenu
- Dobrá cena
- Premokol pri prvom použití. Noe moc na bruchu a stehnách. Možno sa to zlepší pri použití tepelnej vložky ktorá je vraj vodotesná. Ale v lete je sai nie vodotesný.
Za tú cenu dobre sadne veľkosť taká akú nosievaˇ.
- Zatiaľ nepoužitý
- Cena zodpovedá kvalite prevedenia
- kvalita švov
Nohavice som kupoval v rámci experimentu kvôli skúsenosti so značkou W-Tec. Cena odpovedá kvalite spracovania švov. Sú celkom pohodlné pri bežnej chôdzi , vôbec som necítil obmedzenia chráničmi umiestnenými na kolenách a bokoch. V septembrovom počasí mi bolo v nohaviciach dosť teplo pri vonkajšej teplote 15°C a rýchlosti jazdy okolo 100 km/h kedy som jazdil bez tepelnej vložky ktorá je odnímateľnou súčasťou nohavíc. Ani pri hlbokom drepe sa mi nohavice nevitiahli v oblasti členkov hore alebo v oblasti pásu dole.
- Kvalitné ,dizajnovo pekné rifle na moto s chráničmi
objednal som velkost 38, lebo je to stretch, normalne nosim velkost 36, tato sadne ale velmi dobre, nikde to neodstava. Trosicku kratsi/nizsi klin, pri plnom predklone zostanu krize hole.. Spracovanie aj vetraky dostatocne, uplna spokojnost, ale kupoval som ich v zlave, v plnej cene by som az taky vysmiaty nebol prave kvoli tomu nizsiemu klinu..
- kvalitne spracovanie
- Skladnosť
- Nízka váha
- Dobre vyriešené zúženie podkolennej časti
- Kvalitný materiál
Výborná kvalita za prijateľnú cenu :)
Dobrá kvalita, výhoda vloženia kolenných chráničov, zateplené na exponovaných miestach. Dúfam, že dobre poslúžia.
- Perfektné.
kvalitne...strecove netahaju su poddajne...
- Kvalita za rozumnú cenu
- Dobrá cena
- Super vzhlad
- Nemá vrecka
- Nemá vetracie otvory
- Kvalitný materiál. Super strih a výhoda posúvanie v páse odporúčam
+++
Zobrazujem 261 - 280 zo 444 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...23 Ďalšie »